KUNSTANALYSE | WERKBESPREKING BIJ HET CULTUURBOSCH CAFE

Zaterdag 13.00 - 17.00

  2 kei leuks     0 reacties
Door: Cultuurbosch
€ 0,00
Neem contact op
Cursus / workshop Onderdeel van:

Over deze cursus

Kom langs met een kunstwerk en bespreek samen met Saskia van Oversteeg (www.sasillustraties.nl) hoe jouw creaties tot stand zijn gekomen. 

 

Bespreek samen met Saskia je werk, hoe je eventueel verder zou kunnen met je creatieve ontwikkeling, heb je vragen over techniek, materiaal of het beeldende vlak? Kom dan langs!

Saskia is van 13.00 tot 17.00 aanwezig. Om 13.30 geeft ze speciale aandacht aan Kunstkring De Meent en Gretha Ghoettsch die samen onafhankelijk van elkaar mooie werken tot stand hebben laten komen. Kunstwerken gebaseerd op gedichten. Laat je o.a. hierdoor inspireren en leer met andere met ogen naar je eigen uitingen te kijken.

Wil jij je werk laten bekijken, dan kun je van tevoren alvast aanmelden, stuur dan een berichtje naar info@cultuurbosch.nl. Maar je mag ook gewoon langskomen wanneer het jou uitkomt. 

 

Tot de 24ste!

 

Groetjes,
Barbara, Mieke, Sacha en Manita   
Cultuurbosch  

 

------------------------------------------------------------------------------

 

 

Op zaterdagmiddag 24 november organiseert het Cultuurbosch Café van 12.00 tot 17.00 een kunstmarkt. Tijdens deze gezellige creatieve markt kan je ook opgeven voor een workshop Stempelen, Dichten of ga je samen met een Kunst Analyticus dieper in op jouw kunstwerken. Schrijf je in om zeker te zijn van deelname, of loop lekker binnen wanneer het je uitkomt. Let wel, vol = vol.

 

Het platform Cultuurbosch.nl nodigt uit om nieuwe initiatieven op te zetten en dat vraagt meer dan alleen een online ontmoetingsplaats. Cultuurbosch organiseert aanvullend op verschillende locaties in gemeente 's-Hertogenbosch de Cultuurbosch Cafés. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen ervaringen worden uitgewisseld en samen plannen worden gesmeed. Deze bijeenkomsten in combinatie met de website, stimuleert culturisten om samen een verrassend aanbod te ontwikkelen.

Vakgebieden

Beeldend / Literatuur / Digitale media / Overige

Duur & tijd

Aanvangsdatum: 24-11-2018
Duur: 4 uur
Dag: Zaterdag
Tijd: 13.00 - 17.00

Prijs

€ 0,00

Locatie

Hinthamerstraat 74
5211MR 's-Hertogenbosch

Contact

Email: info@cultuurbosch.nl
Telefoonnummer: 088-2800280
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.