Keramiek & Atelier

Woensdag 09.00 - 12.30 uur (210 min.)

  0 kei leuks     0 reacties
Door: Babel
€ 535,00
Neem contact op
Cursus / workshop Onderdeel van:

Over deze cursus

Keramiek

Keramiek heeft zich ontwikkeld tot een volwaardige kunstvorm met een enorm scala aan expressiemogelijkheden en manieren van bewerking. Klei is ongelofelijk veelzijdig. Je kunt ermee draaien, je kan klei met verschillende technieken opbouwen, je kunt een massieve vorm maken en die uithollen en je kunt klei vormgeven met behulp van een steunmal.

Hoe werkt het? 
In deze cursus leer je al doende diverse keramische technieken, waarmee je een eigen of gezamenlijk gekozen thema kunt gaan verbeelden. Naast de technische kant wordt aandacht besteed aan het het goed leren kijken, het ontwikkelen van de fantasie en het vormgeven van ideeën. Decoratie- en glazuurmogelijkheden komen uitgebreid aan bod. We beschikken over een uitgebreid assortiment aan kant en klare glazuren, onderglazuren en engobes. 
De begeleiding is individueel. 
De klei en andere materialen die je gebruikt tijdens de cursus zitten in de prijs inbegrepen. Wel komen er extra kosten bij voor het stoken van je werk. Dat is €1,50 per stook per kilo. Je docent kan je precies vertellen hoe het in zijn werk gaat. 
We beschikken over een draailokaal met 12 draaischijven en een goed geoutilleerd en ruim handvormlokaal. Er zijn 4 keramiekovens zodat je nooit lang op je werk hoeft te wachten.

Bij deze cursus kan je na 2uur onder begeleiding van Susanne nog 1,5 uur in ateliervorm zelfstandig doorwerken.

Voor meer informatie klik op de link.

Vakgebieden

Beeldend

Duur & tijd

Aanvangsdatum: 04-09-2019
Duur: Seizoen 2019 - 2020
Dag: Woensdag
Tijd: 09.00 - 12.30 uur (210 min.)

Prijs

€ 535,00

Locatie

Hinthamerstraat 74
5211 MR 's-Hertogenbosch

Contact

Email: info@babeldenbosch.nl
Telefoonnummer: 073-6141084
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.