Viool | seizoen 2019-2020

Woensdag Hele dag

  0 kei leuks     0 reacties
Door: Babel
€ 0,00
Neem contact op
Cursus / workshop Onderdeel van:

Over deze cursus

Viool
Of je nou een klassiek stuk speelt of een popsong: de viool klinkt eigenlijk altijd even mooi. Je tovert er oneindig veel klanken uit, voor oneindig veel soorten muziek. Dit strijkinstrument laat zich perfect met andere instrumenten combineren. Maar uiteraard kun je er ook solo’s op spelen.

Hoe werkt het?
Viool spelen kan op elke leeftijd en de lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. In de les leer je veel over de techniek. Hoe je de viool vasthoudt, hoe je de strijkstok hanteert, vingerzetting en grepen. Maar viool spelen is veel meer dan alleen techniek. Het gaat ook om luisteren, ritmegevoel en vooral plezier! We werken met muziek die aansluit bij jouw persoonlijke smaak.  

Individuele lessen stel je geheel op maat samen. Samen met je docent bepaal je vooraf hoeveel lessen je wilt volgen en wat je in de les graag zou willen leren. Je kan afspreken om bijvoorbeeld eerst 5 of 10 weken af te spreken om uit te proberen of je lessen meteen voor een heel seizoen van 35 weken in te plannen. Bij individuele lessen kan je gedurende het hele seizoen instromen. Mits er in het lesrooster een plaatsje vrij is natuurlijk.  

Nadat je online hebt ingeschreven nemen we contact met je op om de specifieke lesafspraken te maken. Ook kunnen we dan advies geven over aanschaf van je instrument. Lesdag is op woensdag.

Onze prijzen
Boven 21 jaar: 
een losse proefles = €27,25
een les van 20 minuten = €18,15
een les van 30 minuten €27,25 

Onder 21 jaar*: 
een losse proefles = €22,50
een les van 20 minuten = €15,00
een les van 30 minuten €22,50
*=btw-vrij

Om je in te schrijven als volwassene klik hier. Kinderen en jongeren klik op deze link.

Vakgebieden

Muziek

Duur & tijd

Aanvangsdatum: 28-08-2019
Duur: 20 minuten
Dag: Woensdag
Tijd: Hele dag

Prijs

€ 0,00

Locatie

Hinthamerstraat 74
5211 MR 's-Hertogenbosch

Contact

Email: info@babeldenbosch.nl
Telefoonnummer: 073-6141084
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.