Over deze cursus

WORKSHOP HET VIERDE TRIMESTER - over de kraamtijd, (borst)voeding en zelfzorg na de geboorte van je baby

Verwacht je binnen een paar weken na deze workshop jouw/jullie eerste kindje? Of word je misschien al voor de tweede of derde keer ouder? Wil je weten wat je ongeveer kan verwachten en wil je hierin keuzes maken die passen bij jou en jouw (toekomstige) gezin?

Deze workshop gaat over het zogenaamde vierde trimester, de eerste weken of zelfs maanden na de geboorte van jouw kindje. De kraamtijd is een prachtige, maar ook pittige periode. In onze Westerse cultuur staat hier ongeveer acht dagen voor. In andere culturen wordt vrouwen hierin alle rust en aandacht gegund van soms wel 40 dagen. Wil jij graag uitleg over hoe je deze periode zo ontspannen, natuurlijk en mooi kan beleven? En wil je graag praktische tips voor jezelf, je partner, je omgeving en uiteraard voor je baby?

Samen praten we over keuzes die je kan maken omtrent voeding voor jezelf en de baby, (samen) slapen, het ontvangen van bezoek, babydragen, fysiek en mentaal aansterken na de geboorte en nog veel meer.

Je kan aan deze workshop deelnemen als opvolging op de HypnoBirthing groepscursus, maar het is ook zeker mogelijk om als nieuwe deelnemer mee te doen. Je zal in ieder onder gelijkgestemden zijn en met elkaar van mening kunnen wisselen. Bij afsluiting ga je naar huis met een aantal handige hand-outs waarmee je thuis ook nog aan de slag kan. De workshop kan je in groepsverband volgen of privé aan huis.

Kosten: 50 euro p.p. – 75 per koppel in groepsverband of 150 privé
Duur: circa 2,5 tot 3 uur
Datum: 11 december 2019
Locatie: cursuslocatie, ‘s-Hertogenbosch of aan huis bij deelnemer(s)

Wist je dat het mensenkindje praktisch gezien veels te vroeg wordt geboren. Het heeft nog zoveel aandacht en hulp nodig, terwijl andere zoogdieren al snel zelfstandig zijn. Maar wist je ook dat de mens het enige zoogdier is dat zijn baby alleen te slapen legt? Wil jij hierin graag andere keuzes maken? Kom dan naar de workshop!

Vakgebieden

Overige

Duur & tijd

Aanvangsdatum: 11-12-2019
Duur: 3 uur
Dag: Woensdag
Tijd: 19.00u

Prijs

€ 50,00

Locatie

Halvemaanstraat 17
5212 's-Hertogenbosch

Contact

Email: info@hypnobirthingdenbosch.nl
Telefoonnummer: 0626588258
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.