Cursus / workshop Onderdeel van:

Over deze cursus

Wees erbij: nieuwe cursus Theater (mee)maken 2019-2020!

Na twee succesvolle edities gaat op 26 november het derde seizoen van de cursus Theater (mee)maken van start. Dit project houdt het midden tussen een cursus theater en dans beleven en een try out mogelijkheid voor artiesten. Bedoeld voor mensen die graag voorstellingen zien, maar geen ervaren kijkers zijn. In tien werksessies gaan zij op ontdekkingstocht met kunstenaars en medepubliek.

Er zijn 10 plekken te vergeven. Deelnemen? Stuur een mail met een korte motivatie naar coralie@festivalboulevard.nl

Voor de avonden selecteren we kunstenaars die op de een of andere manier betrokken zijn bij Boulevard. Zo hebben we tijdens de vorige edities samengewerkt met makers /gezelschappen als Schippers&VanGucht , Wild Vlees, Theater Artemis en Schweigman&. Voor dit seizoen verwachten we weer net zulke interessante makers!

Dus meld je aan: coralie@festivalboulevard.nl

P.S. We zijn NIET op zoek naar liefhebbers en vaste Boulevardgangers. Maar willen wel graag in contact komen met hun buurman, zus of collega die niet begrijpt waarom zij zoveel van theater en/of dans houden.

Meer info: https://www.festivalboulevard.nl/nl/actueel/id-8811/theaterfestival-boulevard-biedt-voor-derde-maal-cursus-theater-meemaken/

Een impressie: https://youtu.be/ZJu4RPty900 

Vakgebieden

Dans / Theater / Overige

Duur & tijd

Aanvangsdatum: 26-11-2019
Duur: 2 uur
Dag: Woensdag
Tijd: 19.00-21.00

Prijs

€ 0,00

Locatie

Sint Josephstraat 18 18
5211NJ 's-Hertogenbosch

Contact

Email: info@festivalboulevard.nl
Telefoonnummer: +31 (0)73 6124505
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.