Cursus / workshop Onderdeel van:

Over deze cursus

Bij deze Online Workshop Bossche Bol Lol kom je alle chocolade geheimen te weten over het oh zo bekende Bossche Bolletje. Bij dit uitje krijg je Tante Annie live op jouw beeldscherm. Via welk platform? Het kan via bijvoorbeeld Zoom, Microsoft Teams of maar net wat jullie voorkeur heeft. 

Eerst zoeken we online verbinding met elkaar. Wij zorgen dat wij ongeveer een kwartier voor het uitje al online zijn, zodat we ruim de tijd hebben om te connecten. Als Tante Annie eenmaal op je scherm verschijnt kan de lol beginnen. Bij de 1,5 uur durende krijg je de soes kant en klaar. Bij de 2,5 uur durende workshop beginnen we met de soes zelf te bakken. Dan ga je de soes volspuiten met slagroom. Een slagroomgevecht in je keuken mag natuurlijk van ons. Hi Hi. Dan ga je de heerlijke soezen in de Chocolalala dippen, en af en toe een likje nemen mag best. Dit hele uitje is onder leiding van Tante Annie op je schermpie.

Je ontvangt een extra chocolade pakket van 200 gram waar jij en de rest van de familie blij van worden! Optioneel kunnen we het (liefdes chocolade) pakketje ook vergroten, zodat het 2 vliegen in 1 klap zijn!

De pakketten worden bezorgd door Fietskoeriers, lekker duurzaam en goed voor het milieu! 

Wat kun je verwachten van het pakket?

- 2 kant en klare soezen. Je kunt ze ook nog wel last minute uit de diepvries halen 

- 0,2 liter slagroom

- 1 eetlepel suiker( kan minder)

- 4 zakjes poedersuiker ( kan minder)

- 60 gr chocolade ( calletjes, hoeveel procent cacao denk jij dat deze is? )

- sprinkels. Om de Bossche Bol te versieren. 

Met meer dan 6 personen? Dan krijg je een live entertainer op je scherm, waarbij je begeleid wordt en vragen kan stellen. 

Met minder dan 6 personen? Dan sturen wij je van te voren een youtube DIY filmpje op, die je op elk gewenst tijdstip kan doen. 

Vakgebieden

Theater

Duur & tijd

Duur: 2 uur
Tijd: Zelf te bepalen

Prijs

€ 32,50

Locatie

Hinthamerstraat 216
5211 MX 's-Hertogenbosch

Contact

Email: info@chocoloca.nl
Telefoonnummer: 0612977012
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.