Cursus / workshop Onderdeel van:

Over deze cursus

Deze cursus is een praktische kennismaking met 6 verschillende tekenmaterialen in 6 lessen. Er wordt getekend naar de waarneming. Je krijgt lange en korte, eenvoudige en complexe opdrachten. Je oefent je tekenoog en de motoriek van je hand.

Elke les wordt afgesloten met een korte werkbespreking waarin je leert te benoemen wat je goed vindt en ook wat je beter wilt kunnen. Door deze besprekingen leer je ook veel van je medecursisten.

Lesdata woensdag
september: 2, 9, 16, 23, 30
oktober: 7

Inschrijven doe je door een e-mail te sturen naar contact@roosterra.nl o.v.v. inschrijving tekenen beginners. Vermeld in de e-mail je voornaam, achternaam, adres en telefoonnummer. Het is ook leuk als je iets over je motivatie schrijft. Plaatsing geschiedt op volgorde van inschrijving. Mocht je een keer een les afwezig zijn, dan krijg je deze per e-mail toegezonden.

De prijs is incl. tekenmaterialen.

Uiteraard hanteren we de richtlijnen van het RIVM. We ventileren de ruimte met open raam en deur. We ontsmetten de tekenmaterialen, ook tussendoor. 

Meer informatie vind je op roosterra.nl en kijk ook op mijn facebookpagina tekenles den bosch.

Wanneer je je inschrijft ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden Tekenen Voor Beginners / Gevorderden, zoals die staan vermeld op de website https://roosterra.nl/cursus-voorwaarden

Vakgebieden

Beeldend

Duur & tijd

Aanvangsdatum: 02-09-2020
Duur: 6 x 1,5u
Dag: Woensdag
Tijd: 14:30u-16:00u

Prijs

€ 150,00

Locatie

Willem Twee Fabriek, Boschdijkstraat 100
5211VD 's-Hertogenbosch

Contact

Email: contact@roosterra.nl
Telefoonnummer: 0621986215
Mobielnummer: 0621986215
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.