Creatief met ...

Iedere maandag (behalve in schoolvakanties) 19:00

  0 kei leuks     0 reacties
Door: Studi073
€ 0,00
Neem contact op
Cursus / workshop Onderdeel van:

Over deze cursus

Welkom bij Creatief met ... Studi073

--- UPDATE---

Omdat de gezondheid van onze deelnemers en coaches voorop staat en wij natuurlijk de richtlijnen van het RIVM volgen, zijn er voorlopig geen fysieke bijeenkomsten en activiteiten van Studi073 bij Huis73. Wel zijn we online actief op instagram en you tube: ook Creatief Met ... heeft hier een vervolg gekregen; iedereen mag nl leuke creactieve challenges aanleveren die wij vervolgens posten op onze kanalen. Zo kunnen we toch nog samen creatief bezig zijn. En de resultaten die delen we natuurlijk ook :)

---> https://www.youtube.com/user/studi073

---

Creatief met ... = De plek waar je vanaf september op maandagavond kunt binnen lopen als je zin hebt om samen met anderen creatief bezig te zijn. Er is altijd 1 host van de avond die het voortouw neemt en voor creatieve inspiratie zorgt. 

Wil je daarna aan je eigen project werken of om feedback vragen, dan kan dat natuurlijk ook. Vastgelopen met een songtekst, geen inspiratie om je tekening af te maken, waarom doet die camera niet wat jij wil of gewoon op zoek naar creatief gezelschap? Kom binnen en doe mee! 

Wij zorgen voor de ruimte en de gezelligheid, wat spullen om mee te beginnen en wat ideeën om je op weg te helpen. Jij neemt de spullen mee waarmee je wil werken (je tekendummy, teken of schildermaterialen, gitaar, camera, songwriting-schrijfblokje ...) 

We werken meestal beeldend, maar ook andere uitingen en kunstdisciplines mogen aan bod komen in de Creatief Met avonden! Dus heb je een idee? Kom naar Creatief met en inspireer ons!

Zin om mee te doen? Zet je zelf op aanwezig bij het event op facebook (zie https://www.facebook.com/pg/studi073/events ) of stuur een mail aan studi073@huis73.nl 

Locatie: Huis73: Hinthamerstraat 74:
We verzamelen in het atrium (bij de bar). 

Deelname is gratis maar wel actief!
(let op: niet in schoolvakanties)

https://www.facebook.com/pg/studi073/events

Vakgebieden

Beeldend / Literatuur / Muziek / Digitale media / Theater / Overige

Duur & tijd

Aanvangsdatum: 01-05-2020
Duur: 2 uur
Dag: Iedere maandag (behalve in schoolvakanties)
Tijd: 19:00

Prijs

€ 0,00

Locatie

Hinthamerstraat 74
5211 MR 's-Hertogenbosch

Contact

Email: studi073@de-muzerije.nl
Telefoonnummer: 088- 280 02 26
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.