Cursus / workshop Onderdeel van:

Over deze cursus

Creatieve lessen voor thuis

Naast dat de kinderen hun schoolwerk moeten doen, moet er ook tijd zijn voor samen koekjes bakken, buitenspelen en knutselen. Ik heb een serie van 5 creatieve lessen voor thuis gemaakt. 5 Lessen van ongeveer 10 minuten; met voorbeelden, inspiratie en experimenteer mogelijkheden, over kleur, over zelflopende beestjes en vieze vingers. Een creatieve pauze, zeg maar. Voor de ouders is het ook fijn als hun kroost even kan knutselen tussendoor. We maken gebruik van zoveel mogelijk huis- tuin- en keukenspullen, dus je hoeft de deur niet uit voor materialen. Je kan gezellig samen aan de slag, dan is er ook nog sprake van creatieve quality time, en dat klinkt toch heel anders dan quarantaine time :-)

Leuk bericht van een deelnemer aan de creatieve thuislessen:

“En daar is ze dan met haar brede glimlach elke keer. Mijn kinderen houden van creatief bezig zijn en deze filmpjes brengen hen op nieuwe ideeën en mij, als kunstjuf, ook. Leuke, heldere, bruikbare ideeën die voor iedere ouder/juf een inspiratie zijn. Ideeën die verder gaan dan Pinterest en waarbij ook eigen creativiteit ruimte krijgt. Dus een aanrader voor iedereen!”

Prijs: € 25,- incl. ranja en iets lekkers uit de koelkast
Tijd: wanneer je zin hebt
Datum: wanneer je zin hebt
Inschrijven: via deze link 
Extra: een bonusvideo

Als je je inschrijft ontvang je de linkjes voor 5 lessen en één bonusles. Je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je de les start. De lessen zijn voor thuis.

Vakgebieden

Beeldend

Duur & tijd

Aanvangsdatum: 27-03-2020
Duur: 10 minuten
Tijd: Hele dag

Prijs

€ 25,00

Locatie

Hinthamerstraat 72-74
5211 MR 's-Hertogenbosch

Contact

Email: miekekuijpers@huis73.nl
Telefoonnummer: 0882800214
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.