Cursus / workshop Onderdeel van:

Over deze cursus

‘Streetcats, de kracht van meiden’ heeft een speciaal online, interactief, en creatief workshop programma ontwikkeld. Dit speciaal voor meiden die nu door de coronacrisis thuis zitten en graag zichzelf en hun talenten, vanuit huis, willen blijven ontdekken en ontwikkelen. Wij merken dat juist in deze tijd de meiden ons heel hard nodig hebben. Ze zijn nu geïsoleerd en dat eist een grote tol op hun mentale gemoedstoestand, maar ook op die van de rest van het gezin.

In onze workshops leren we ze veerkrachtig en zelfredzaam te zijn zodat ze, ondanks de moeilijke omstandigheden van isolement en eenzaamheid, het beste uit zichzelf en uit hun familie kunnen halen.

We werken met interactieve, creatieve workshops en thema's om de eigenwaarde en het zelfvertrouwen te vergroten. We starten nieuwe online groepen voor meiden tussen de 11 en 16 jaar. In een veilige online omgeving gaan we samen met hen aan de slag. De autobiografische creatieve workshops vinden gratis plaats op woensdagmiddag om 16.00 uur.   

We zorgen dat online de ontmoeting en de verbinding tussen de meiden tot stand komt, waardoor ze in een online en veilige omgeving vriendinnen kunnen maken.

Meiden die interesse hebben kunnen - met toestemming van hun ouders/verzorgers - een mailtje sturen naar Sabine@Dezebra.eu  

Ook starten we een online Topcats groep voor de meiden die Streetcats al eerder gevolgd hebben. We zijn heel benieuwd hoeveel van deze meiden erop af zullen komen, omdat we al meer dan 500 meiden in hun kracht hebben gezet. En ook zij kunnen in deze onzekere tijden wel een extra steuntje gebruiken.  

Vakgebieden

Beeldend / Overige

Duur & tijd

Aanvangsdatum: 06-05-2020
Duur: wisselend
Dag: Woensdagmiddag
Tijd: 16.00 uur

Prijs

€ 0,00

Locatie

online 74
5211 MR 's-Hertogenbosch

Contact

Email: sachakraanen@huis73.nl
Telefoonnummer: 088-2800223
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.