Cursus / workshop Onderdeel van:

Over deze cursus

Welke soort chocola is jouw favoriet? 

Je gaat tijdens deze workshop 6 verschillende soorten chocolade proeven en testen. Je laat al deze chocola zo lang mogelijk op je tong liggen en bijt er nog niet op, zodat je een optimale smaaksensatie krijgt. Zo kan je pas echt goed proeven welke smaken er allemaal voorbij komen in je mond voor je het doorslikt! 

Met behulp van het smaakwiel bepaal jij welke smaken je proeft in je chocolade. Alle smaken worden besproken met je groepje en de Guapa/o's. Nadat je alle chocolade geproefd hebt worden de etiketten van de chocolade onthuld en kom je erachter welke chocolade dus welke smaken heeft. Zo kun je jouw favoriet kiezen! Je kunt eventueel ook kiezen om een extra zakje chocola mee te laten sturen in het pakket, bijvoorbeeld voor Pasen.

De pakketten worden bezorgd door Fietskoeriers, lekker duurzaam en goed voor het milieu! 

Wat kun je verwachten van het pakket? 

- Choco/Liefdes thee

- Tiny Tony’s 

- 6 verschillende chocolades. 

- Chocolade wiel + info tekst 

- Proefschema

Met meer dan 6 personen? Dan krijg je een live entertainer op je scherm, waarbij je begeleid wordt en vragen kan stellen. 

Met minder dan 6 personen? Dan sturen wij je van te voren een youtube DIY filmpje op, die je op elk gewenst tijdstip kan doen. Vakgebieden

Theater

Duur & tijd

Duur: 1 uur
Tijd: Zelf te bepalen

Prijs

€ 26,50

Locatie

Hinthamerstraat 216
5211 MX 's-Hertogenbosch

Contact

Email: info@chocoloca.nl
Telefoonnummer: 0612977012
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.