Cursus / workshop Onderdeel van:

Over deze cursus

Datum onder voorbehoud van of het bij het GA weer kan! In ieder geval zijn er weer planten. )  Meld je met een groepje vriendinnen aan voor de workshop Nature printing.


Voor wie: Voor creatieve plantenliefhebbers die zin hebben in een leuk uitje!

Inhoud: In deze workshop ga je een aantal prenten (dat zijn afdrukken) maken van planten uit je eigen tuin. Deze druk je óp en ín het papier, met en zonder inkt. De prenten hebben door hun detaillering een fotografisch karakter en ogen heel charmant…

We beginnen met het leren van de techniek en je krijgt uitleg over de materialen waarmee je werkt. Daarna mag je zelf experimenteren en maak je een eindwerk.

Techniek: Nature printing is een grafische techniek waarbij natuurlijke materialen worden gebruikt om een afdruk van te maken. De afdrukken hiervan hebben een prachtig reliëf en lijken soms wel op een foto. Met deze druktechniek is elke prent uniek. Dat betekent dat er maar één van is!

Voor deze workshop huren we de persen af in Grafisch Atelier Den Bosch. De mooiste grafische werkplaats van Nederland en gelegen in een culturele hotspot van Den Bosch. 

Prijs
2-5 personen €110 p.p
6-10 personen €75 p.p

Variatie: (soms tegen meerprijs)
- Kaarten maken. Geweldig om op te sturen, als cadeau of als klein kunstwerkje.
- Wilde planten. Vooraf een rondleiding door stadsnatuur, drukken met wilde planten met afsluitend een eten uit de natuur-lunch.

Kom maar op met je eigen idee!

Inschrijven

Onderstaande datum is optioneel. Datum in overleg.

- Door je in te schrijven ben je akkoord met de Algemene voorwaarden cursussen / workshops  zie https://roosterra.nl/cursus-voorwaarden

- Stuur een e-mail naar contact@roosterra.nl o.v.v. inschrijving (naam cursus/workshop). Vermeld in de e-mail je voornaam, achternaam, adres en telefoonnummer.

Vakgebieden

Beeldend

Duur & tijd

Aanvangsdatum: 30-05-2021
Duur: 2,5u
Dag: Zondag
Tijd: 13-15:30u

Prijs

€ 110,00

Locatie

Boschveldweg 471F
5211VK 's-Hertogenbosch

Contact

Email: contact@roosterra.nl
Telefoonnummer: 0621986215
Mobielnummer: 0621986215
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.