Cursus / workshop Onderdeel van:

Over deze cursus

Anne van Damme is singer-songwriter met een passie voor haar vak. Met haar Songwriting-diploma van de Rockacademie (HBO Bachelor of Music) op zak inspireert en doceert ze in wat zij het allerliefste doet: muziek maken!

Hieronder vindt je informatie over de lessen die Anne geeft, de lesdagen en de tarieven. Kom gerust eens langs voor een gratis proefles! 

------------------------------------------------------------ 

SONGWRITING
Wil je leren hoe je een liedje moet schrijven? Of schrijf je al veel, maar loop je vast op bepaalde punten? Tijdens de Songwritinglessen ga je actief aan de slag met jouw eigen werk. Schrijftechniek, theorie en opdrachtsongs komen voorbij, maar de focus ligt op het creëren van jouw eigen liedjes. De lessen zijn in elk genre en vanaf elk niveau te volgen en ook de allerjongsten onder ons zijn welkom. Via de zelfontwikkelde lesmethode kunnen alle kinderen vanaf groep 3 heel laagdrempelig in contact komen met muziek maken, schrijven en hun eigen creativiteit. 

ZANG
Ben je zanger of zangeres en wil je graag meer uit je stem halen? Anne geeft zangles aan de hand van de CVT-methode. Je leert je stem op een gezonde manier te gebruiken en ontdekt nieuwe dingen waarvan je niet wist dat je ze kon! Deze zangles is ook zeer geschikt voor mensen die aan hun praat- en presentatieskills willen werken. Alle instapniveaus zijn mogelijk. 

GITAAR/PIANO
Tijdens de instrumentlessen leer je aan de hand van een leuk lesboek noten lezen en ritme houden. Ook komen er de nodige pophits voorbij en mag je zelf liedjes uitkiezen. Handig als je jezelf wilt leren begeleiden! De lessen worden op beginnersniveau gegeven.   

JUNIOR
Onder Junior vallen de groepslessen voor kinderen. Dit is algemene muziekles in groepjes van 3 tot 6 leerlingen. Er worden veel liedjes gezongen, geëxperimenteerd met verschillende instrumenten en er wordt spelenderwijs een beginnetje gemaakt met muziektheorie. De Juniorlessen zijn geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar, de groepsindeling wordt naar leeftijd gemaakt.  

AUDITIECOACHING
Anne is Rockacademie-licentiehouder, wat inhoudt dat ze mensen mag aandragen voor een auditie. Ook voor het klaarstomen voor andere vervolgopleidingen kun je bij Anne terecht. Zij helpt je dan onder andere met solfège, muziektheorie en het motivatiegesprek. Naast vaste lessen is het ook mogelijk enkele losse sessies in te plannen. 

TARIEVEN EN LESDAGEN
Iedere eerste proefles is gratis. Daarna kun je een strippenkaart van 4 of 10 lessen aanschaffen. Zo zit je niet vast aan een abonnement!  

Privéles*: 30min. 45min. 60min.
Losse les =                     €22,- €32,- €42,-
Strippenkaart 4x =       €84,- €124,- €164,-
Strippenkaart 10x =     €200,- €300,- €400,-
* ouder dan 21jaar= tarief + 21% btw 
** vraag naar de mogelijkheden voor duo of groepsles! 

Junior groepsles van 60 minuten: €15,- per les. Strippenkaarten van €58,- (4x) en €140,- (10x) zijn ook mogelijk.  

Workshops op locatie: vanaf €85,-. Vraag naar de mogelijkheden! 

LESDAGEN
Maandag en/of dinsdag 

LOCATIE
Bij Anne aan huis, op de Rietvelden in 's-Hertogenbosch. 

Bij interesse of vragen kan je contact opnemen via muzieklesbijanne[at]gmail.com . Laat vooral je telefoonnummer achter zodat we even kunnen bellen. Ik hoop snel van je te horen!

Vakgebieden

Muziek

Duur & tijd

Aanvangsdatum: 02-02-2018
Duur: 40 minuten
Dag: Nader te bepalen
Tijd: Nader te bepalen

Prijs

€ 22,00

Locatie

Rietvelden -
5222 BH 's-Hertogenbosch

Contact

Email: annevandammeofficial@gmail.com
Telefoonnummer: 06-55562892
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.