Cursus / workshop Onderdeel van:

Over deze cursus

De muziekstijlen ‘dancehall’ en ‘afro’ zijn enorm populair in de hitlijsten. Niet alleen internationale artiesten als Sean Paul en P-Square maken deze Jamaicaanse en Afrikaanse muziek zo populair. Ook Nederland doet tegenwoordig volop mee met artiesten als ‘Broederliefde’ en ‘Frenna’. Bij deze heerlijke muziek hoort natuurlijk een bijpassende dansstijl...

Tijdens de dancehall – afro dance danslessen van Forza Danza ligt de focus de ene les meer op dancehall en de andere les wat meer op afro dance. Tijdens de warming up krijg je door middel van basispasjes de basisbewegen – die vaak ook in de choreografieen terugkomen – aangeleerd. Uiteraard wordt er ook gewerkt aan een leuke choreografie. Aan het eind van de les wordt de dans gefilmd en in een speciale groepsapp gepost. Zo kun je altijd thuis oefenen!

Niemand minder dan Yahra Gija zal deze lessen verzorgen:
Yahra (1994) is een stoere jongedame die gespecialiseerd is in dancehall, afro dance en hiphop. Ze geeft sinds 2017 les bij dansschool Forza Danza en is daarnaast ook werkzaam bij Global Dance Centre (Rotterdam) en Ghislaine Dance Company (Breda). Yahra geeft niet alleen dansles maar treedt ook enorm veel op in binnen – en buitenland. Zo is ze danseres in de videoclips van bekende namen als Broederliefde ('Mi no lob' en 'Alaka') en Frenna ('My love'). Ook was ze achtergrond danseres in het RTL programma 'Dance Dance Dance'. Daarnaast straalde deze dancehall queen het afgelopen jaar met haar danscrew 'Unknowing' in het programma 'Battle on the dancefloor'.

LET OP: Instromen wekelijks mogelijk!

Vakgebieden

Dans

Duur & tijd

Aanvangsdatum: 20-02-2017
Duur: 60 minuten
Dag: Maandag
Tijd: 20:00 - 21:00 uur

Prijs

€ 29,00

Locatie

Schilderstraat 33
5211NB Den Bosch

Contact

Email: info@forzadanza.com
Telefoonnummer: 06-28886899
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.