Cursus / workshop Onderdeel van:

Over deze cursus

PUUR – noemen we deze mantra-avonden. Zingen zonder dat het iets van je vraagt, zonder dat het iets moet worden, zonder de druk van goed of fout. Wat dan overblijft is PUUR, zingen om het zingen. En dan afgewisseld met stiltes om de muziek, die als het ware vanzelf is ontstaan, na te laten klinken in je zelf. 

We zijn welkom in de prachtige kapel van kloosterhotel De Soete Moeder. We zingen eenvoudige mantra’s begeleid op piano en gitaar.Onze geest houdt van eenvoud. Daarin schuilt de magie van het zingen van mantra’s: toewijding aan de eenvoud van de geest. Voor een oprechte klank is geen zangscholing vereist, geen goed je best doen. Puur en alleen jouw stem, precies zoals die nu is, meer is niet nodig. 

We hangen géén spirituele of religieuze richting aan. De liederen komen uit allerlei culturen en tradities, die in wezen allen over hetzelfde spreken. Er is geen verplichting, er is niets voorgeschreven dat je zou moeten voelen of geloven. Dàn kunnen we ons openen voor de soms magische momenten waarop in de muziek heelheid en éénheid voelbaar zijn. 

Data voorjaar 2017:
vrijdag 20 januari 
donderdag 16 februari 
donderdag 16 maart 
donderdag 13 april 
donderdag 1 juni. Tijd: van 20.00 – 22.00
Kosten: € 10,- per deelname; 
Abonnement drie deelnames € 27,- bij online vooruitbetaling
Aanmelden via website: www.zangwerkatelier.nl

Duur & tijd

Aanvangsdatum: 28-09-2017
Duur: 2
Dag: Donderdag
Tijd: 20.00

Prijs

€ 10,00

Locatie

Nemiusstraat 4 4
5212 RG Den Bosch

Contact

Email: info@zangwerkatelier.nl
Telefoonnummer: 06-42979368
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.