Profiel

Koningin van Brabant

Jan Sluijtersstraat 17, 's-Hertogenbosch

  1 kei leuks     0 reacties
Organisatie Koningin van Brabant bestaat uit:

Over deze Organisatie

Koningin van Brabant is Brechtje Verboven. De naam staat voor mij voor de koning(in) die je van binnen bent. Trots op jezelf. Vol kracht en zelfvertrouwen. Brabant, het bourgondische, staat voor mij voor voor jezelf zorgen, van binnen en van buiten.

Bij Koningin van Brabant kun je workshops of sessies volgen op het gebied van stem en zang. Mijn streven is om je mee te nemen door de passie voor mijn vak en je met een mooie beleving naar huis te laten gaan. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel.

Ik geef ook veel workshops bij bedrijven, neem contact op voor meer informatie.

Kijk op de site www.koninginvanbrabant.nl bij workshops naar wat er zoal aangeboden wordt. Wil je regelmatig zingen? Kijk dan ook daar voor de Circlesongsessie en Soul- en Gospelkoor Higher Ground. Wil je met jouw koor eens circlesong of gospel zingen? Neem contact op voor de prijs van een gastles.

Je kunt een workshop voor een groep bestellen op een gewenste datum. De workshops en repetities kunnen worden gehouden in de Jan Sluijtersstraat 17 voor kleine groepen of op een voor jouw gewenste locatie.
Kijk op de website voor het aanbod: www.koninginvanbrabant.nl

Tevens ben ik dirigente bij de zanggroep: www.prisiri.net

Locatie

Jan Sluijtersstraat 17
5213XP 's-Hertogenbosch

Contact

Email: hofhouding@koninginvanbrabant.nl
Telefoonnummer: 0738887507
Mobielnummer: 0626062256
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.