Profiel

Theaterfestival Boulevard 's-Hertogenbosch

Sint Josephstraat 18, ’s-Hertogenbosch

  1 kei leuks     0 reacties
Organisatie Theaterfestival Boulevard 's-Hertogenbosch bestaat uit:

Over deze Organisatie

Theaterfestival Boulevard is een zomerfestival in - en om ’s-Hertogenbosch. Het festival biedt theater, dans, muziektheater, straattheater, muziek en kunstvormen die niet binnen een hokje passen. Het festival is voor iedereen, jong en oud.   Elf augustusdagen lang neemt het festival de stad over. Er is theater te zien op alle Bossche podia - zoals de Verkadefabriek - en in musea, zoals het Stedelijk Museum van ’s-Hertogenbosch. Theaterfestival Boulevard staat bekend om zijn locatievoorstellingen. Zo tonen we voorstellingen middenin een natuurgebied, in wijken, winkels, leegstaande panden en andere verrassende plekken die de stad rijk is.
Op het befaamde festivalplein onder de kastanjebomen, naast de Sint-Janskathedraal vindt men een sfeervol festivalhart met restaurants, foodtrucks en een feestelijk theateraanbod. Zo is er tentjestheater, muziektheater in de grote BLVRD Theatertent, internationaal straattheater, livemuziek, kinderactiviteiten en meer.
Nieuw dit jaar is Het Josephkwartier, op een steenworp van het centrale festivalplein. Hier creëren we een vrijplaats voor dialoog tussen kunstenaar en publiek. Een ontmoeting met theatermakers die zich verhouden tot de actualiteit. Het is ons laboratorium én onze speelplaats. Ontmoet elkaar in de fantastische festivaltuin tussen Pand 18 en Theater Artemis.
Theaterfestival Boulevard #32 van 4 t/m 14 augustus 2016.

Locatie

Sint Josephstraat 18
5211 NJ ’s-Hertogenbosch

Contact

Email: info@festivalboulevard.nl
Telefoonnummer: +31 (0)73 6124505
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.