Profiel

De Bossche Korenwedstrijd

Hinthamerstraat 72, 's-Hertogenbosch

  1 kei leuks     1 reacties
Organisatie

Over deze Organisatie

De Bossche Korenwedstrijd! Een 'midzomernachtsdroom' Droom met je koor en zing samen de sterren van de hemel en wie weet staan jullie straks als finalist in de spotlights tijdens de Opera 3-daagse op de Parade


Woon je in de gemeente Den Bosch, zing je graag en lijkt het je leuk met een koor of een zanggroep, groter dan 12 personen, op de planken te staan? Ga dan de competitie aan en zing mee in de Bossche Korenwedstrijd!  

Voorrondes
Van februari tot en met mei 2020 vinden de voorrondes plaats tijden de Buurtpodia op de Brede Bossche Scholen. Alle koren/zanggroepen presenteren zich op deze podia. Compleet met professioneel licht, geluid en techniek! Onze deskundige jury bepaalt na afloop van de voorrondes wie er in de finale staan tijdens de Opera 3-daagse op de Parade op woensdagavond 24 juni. 

Finale 
De finalisten gaan aan de slag met een creatieve en een technische opdracht binnen het thema ‘midzomernachtsdroom’. De uitkomst hiervan presenteren zij tijdens de finale op het podium van de Opera 3-daagse. Samen met het publiek kiest de jury een winnaar. De winnaar sleept de titel ‘Best Bossche koor’, een inspirerende workshop van een gastdirigent en de felbegeerde trofee in de wacht.  

Matchmaker
Wil je meedoen, maar is jouw koor kleiner dan 12 personen? Niet getreurd! Babel treedt graag op als matchmaker en organiseert jouw date met andere koren d.m.v. een workshop. Vergeet je koppelwens niet te noemen bij je aanmelding! 

Aanmelden
Meld je vóór 20 januari 2020 aan via info@cultuurbosch.nl en zing het rond! Zodra je je koor aangemeld hebt, ontvang je van ons een bevestiging met daarin de dingen die we van je koor willen weten. We laten je dan ook weten op welke data de voorrondes zijn. 

Locatie

Hinthamerstraat 72
5211 MR 's-Hertogenbosch

Contact

Email: info@cultuurbosch.nl
Telefoonnummer: 0882800214
  Reacties

Tryntsje van Vessem

28 nov 2019 21:08

Keileuk! Eindelijk een echte korenwedstrijd in gemeente 's-Hertogenbosch! Ik leg het aan het bestuur van Duketown Ladies voor met advies: meedoen!

Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.