Profiel

Stichting Bosch Decor Collectief

Smaragdborch 9 9, Rosmalen

  1 kei leuks     0 reacties
Organisatie Stichting Bosch Decor Collectief bestaat uit:

Over deze Organisatie

De Stichting Bosch Decor Collectief wil met hun werkzaamheden op het gebied van decorbouw bijdragen aan een sterk theater/muziekproductie in het amateurveld. Met het aanbieden van hun diensten wil het BDC het ook voor minder draagkrachtige verenigingen/organisaties mogelijk maken hun producties te presenteren met een bijzonder decor.

Het Bosch Decor Collectief is in 1985 tot stand gekomen ter ondersteuning van een amateur theater-/muziekproductie ter gelegenheid van de viering van het 800-jarig bestaan van de stad. In de afgelopen 33 jaar hebben de leden van het collectief niet alleen de decors en rekwisieten vervaardigd voor honderden Bossche amateur- en semiprofessionele producties, maar waren zij ook betrokken bij de technische begeleiding van tal van voorstellingen.  

Het collectief bestaat geheel uit vrijwilligers en brengt, gezien de financiële situatie van veel van onze ‘klanten’, geen arbeidskosten in rekening. Volstaan wordt met een vergoeding in de materiaalkosten en de laatste jaren een bijdrage in de kosten van onze huisvesting. Dit alles afhankelijk van de financiële draagkracht van de (amateur)gezelschappen die een beroep op ons doen. 


Locatie

Smaragdborch 9 9
5241LH Rosmalen

Contact

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.