Profiel

Ghost Tours Den Bosch

Ruische Poort 13, Den Bosch

  1 kei leuks     0 reacties
Organisatie Ghost Tours Den Bosch bestaat uit:

Blog / Recensie: Ghost Tours Den Bosch

 

Over deze Organisatie

Januari 2017: Er loopt een duistere, door schimmen omgeven man door de stad. Door de poorten en straten waar al generaties lang mensen lopen… Hij opent poorten… Poorten, met bloedstollende verhalen… Sommige poorten hadden beter gesloten kunnen blijven… Durf jij mee op een van de Ghost Tours?
Een mysterieuze stadsgids neemt je mee op een wandeltocht door ‘s-Hertogenbosch, maar…. In plaats van toeristische informatie, vertelt hij over de spookverschijningen, schandalen, vreselijke gebeurtenissen en mysterieuze verdwijningen in de stad. Het engste van alles? Alle bloedstollende vertellingen zijn allemaal gebaseerd op waargebeurde verhalen. Aan de duistere kant van de stad, zwijgen de graven niet…


Wanneer: De tours lopen het gehele jaar door, op donderdag-, en zaterdagavonden. Reserveren is verplicht en kan gemakkelijk via onze website. De Ghost Tours zijn ook te boeken als privé tour in de vorm van een groepsuitje!

Verzamelpunt: De Ruische Poort 13, 5211 XM te 's-Hertogenbosch
Duur: 1,5 uur, ongeveer 2,5 km
Taal: Nederlands
Leeftijd: vanaf 12 jaar*
Rolstoelvriendelijk: Mogelijk, maar graag van tevoren aangeven, in verband met een eventuele wijziging van de route. 
Route: De route loopt vanaf de Ruische Poort tot aan de St. Annaplaats. De tocht eindigt midden in het centrum, vlakbij de markt van ‘s-Hertogenbosch ligt. Enkele parkeergarages op loopafstand zijn parkeergarage ‘De Arena’ en parkeergarage ‘De Tolbrug’.

Tips: Trek goede wandelschoenen aan. Het is een behoorlijke tocht!- Houd u rekening met het vinden van een parkeerplek op donderdag avond is het koop avond.- Zorg dat u op tijd bij het startpunt bent! De doden wachten niet…- Geestverschijningen doen de temperatuur dalen… Kleed u daarom dus warm aan!- Foto’s met flits zijn tijdens de tour niet toegestaan, maar aan het einde van de tour is er gelegenheid om op de foto te gaan.

*Let op: Dit is een advies leeftijd. Tijdens de tour worden verhalen verteld over lugubere executies, geestverschijningen en andere dingen die wellicht niet geschikt zijn voor jonge oortjes.

Ghost Tours Den Bosch worden uitgevoerd door Marc van Creij – Muziektheater uit ‘s-Hertogenbosch.

Locatie

Ruische Poort 13
5211 XM Den Bosch
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.