Profiel

Bouwrituelen

Hintham 14B, 's-Hertogenbosch

  0 kei leuks     0 reacties
Organisatie Bouwrituelen bestaat uit:

Over deze Organisatie

Wij mensen blijken sterk verbonden te zijn met onze leefomgeving. Als er iets in verandert, heeft dat een grote impact. Locaties in verandering zijn een bron van sentimenten. Met Bouwrituelen blijkt het mogelijk toekomstige gebruikers te helpen de vernieuwing te omarmen. Het benutten van het sentiment die verandering teweegbrengt en het bewust vormgeven van de transitiefases worden ingezet als nuttige instrumenten.

Een Bouwritueel is een aanpak die op de fundamenten van bestaande gewoontes verrijst. Het is een andere manier van het begeleiden van verandering, die zich niet bezighoudt met voor of tegen. Daardoor kunnen zelfs heel ingrijpende veranderingen als vanzelfsprekend tot stand komen.

Bouwrituelen zijn bedoeld voor verantwoordelijk voelende mensen die betrokken zijn bij leegstaand gebouwen of plekken die vernieuwd gaan worden. Voor mensen die de moed hebben om meer mensen deelgenoot te maken van een overgangsfase. Op een frisse, creatieve manier onderzoek doen naar de werkelijke dragers van deze verandering. Met aandacht voor de overgang van oud naar nieuw. Vertaald in een rijkgevuld programma van eisen of een visie over een gedragen proces van herontwikkeling of herbestemming

Locatie

Hintham 14B
5246 AG 's-Hertogenbosch

Contact

Email: bouwrituelen@gmail.com
Telefoonnummer: 06 - 21 82 49 17
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.