Profiel

Muziektheater Spetter

Hinthamerstraat 74, Den Bosch

  5 kei leuks     0 reacties
Organisatie Muziektheater Spetter bestaat uit:

Over deze Organisatie

Muziektheater 7-12 jaar 

Hou jij van toneelspelen, dansen en zingen en lijkt het je leuk om dit samen met andere kinderen te doen en in een voorstelling te spelen? Meld je dan aan voor het cursus jaar 2018/2019 van Muziektheater Spetter.

Hoe werkt het?

Muziektheater Spetter is voor kinderen van 7 t/m 12 jaar die het leuk vinden om te spetteren in de spotlights. Er zijn 40 lessen, 38 reguliere lessen en 2 zaterdagen om aan de voorstelling te werken. Aan het einde van het jaar wordt er een hele mooie voorstelling vertoont aan de ouders en familie. Bij Muziektheater Spetter vinden we het belangrijk dat ieder kind zich ontwikkeld op zijn eigen spelenderwijze manier. We werken in de lessen aan zang, dans en spelvaardigheden. 

Kosten bedragen € 275,- of bij deelbetaling €300,- . 


Docent Marc over de lessen: 

“Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan bij Muziektheater Spetter en zal iedere spetter muzikaal en theatraal uitdagen. Gedurende het cursusjaar ga ik opzoek naar de talenten van elke speler en bied handvatten om deze talenten zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen. Tijdens de muzikale repetities zal ik o.a. werken aan het instuderen van de muziek, waarbij we niet alleen de koorpartijen zullen instuderen maar ook zullen stilstaan bij wat er allemaal nog meer komt kijken bij zingen. Daarnaast wil ik als regisseur, de spelers uitdagen om een personage fysiek te benaderen en werk ik graag vanuit denk-teksten achter de bestaande teksten. Natuurlijk staat er slechts één ding bovenaan en dat is plezier maken, want als we plezier maken, is the sky the limit en kunnen we spetteren tot we erbij neervallen! Ik zie je graag bij Muziektheater Spetter!” 


Klik hier voor inschrijven of meer informatie over Muziektheater Spetter. Voor direct contact kan je ook gebruik maken van de ‘neem contact op’-button.

Locatie

Hinthamerstraat 74
5211 MR Den Bosch
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.