Profiel

Kunst met Uitjes

Zuid Willemsvaart 215, Den Bosch

  0 kei leuks     0 reacties
Organisatie

Over deze Organisatie

Kunst met uitjes biedt kunstzinnige en originele bedrijfsuitjes aan in Den Bosch. De creatieve beleving staat daarbij altijd voorop. Net zoals een ui meerdere lagen heeft, bestaan ook onze uitjes uit meerdere stappen. Een eindproduct is belangrijk, maar de weg ernaartoe geeft de doorslag. Naast kunstuitjes bieden wij ook creatieve denksessies aan. Al onze workshops en bijeenkomsten vinden plaats in een inspirerende, industriële omgeving in hartje Den Bosch.

Tijdens een kunstuitje beleven collega’s een gezellige en vooral creatieve middag. Ze maken een gezamenlijk kunstwerk, dat vervolgens de werkplek zal sieren als blijvende herinnering. Na een kunstuitje blijkt samenwerken vaak nog beter te gaan! Klik hier voor ons complete aanbod.

Lisetteh en Judith Rosema zijn enthousiaste vakdocenten en professioneel beeldend kunstenaars, die als geen ander de creativiteit van zowel individuen als groepen weten aan te spreken. Creativiteit zorgt voor positieve energie. En gedeelde positieve ervaringen zijn goud waard bij teambuilding. Creëren, plezier hebben en ontdekken buiten je comfortzone: dat zijn de bedrijfsuitjes van Kunst met uitjes!

Locatie

Zuid Willemsvaart 215
5211 SG Den Bosch

Contact

Email: kunstmetuitjes@gmail.com
Telefoonnummer: 0648082084
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.