Profiel

Barbershopkoor Duketown Ladies

Bilderdijkstraat 20, 's-Hertogenbosch

  8 kei leuks     1 reacties

Duketown Ladies zingen sterren van de hemel bij Noordbrabants Museum

 

Jaaaaa! …. Een eigen concert! In de reprise …

 

Jaaaaa! …. Een eigen concert!

 

Zingend de zomer door?

 

Zomerstop? Ja/Nee voor Duketown Ladies

 

Koren: laat je horen!

 

Zangfietspad een feit!

 

Duketown Ladies Zingen Onder het Afdak Deze Zomer ...

 

Je hebt dezelfde dirigent en dan?

 

Zangfietspad voor 's-Hertogenbosch

 

Zangfietspad

 

Zangfietspad

 

Over deze Groep

Duketown Ladies

Duketown Ladies is een barbershopkoor uit ’s-Hertogenbosch en omgeving. Het koor is opgericht in 2009 en heeft momenteel 21 leden. De muzikale leiding is sinds november 2013 in handen van Evelien Janssen-Clement. De repetities vinden iedere maandagavond plaats van 20.00 – 22.15 uur in het Dieze College, ingang Bilderdijkstraat 20 in ‘s-Hertogenbosch (Zuid). Elke repetitie wordt afgesloten met een zgn. afterglow, kenmerkend voor barbershop-koren. Dit is een gezellig samenzijn, waarbij er onder het genot van een drankje wordt nagepraat en waarbij vaak nog wat wordt gezongen. Het sociale aspect is binnen het koor Duketown Ladies erg belangrijk: vriendschap, plezier en gezelligheid. Het motto luidt: "Wij zijn een koor mét elkaar en vóór elkaar."Wat is Barbershop?

Barbershop is een a-capella zangstijl, dus zonder instrumentale begeleiding. Deze vorm van close harmony brengt, over het algemeen, makkelijk in het gehoor liggende liedjes. De stijl onderscheidt zich echter van andere a-capella muziek door de speciale arrangementen. Barbershop is een puur amateuristische beoefening van het close harmony zingen. In 's-Hertogenbosch vind je naast de Duketown Ladies ook het herenkoor Duketown Barbershop Singers.

Lid worden

Nieuwe leden zijn van harte welkom. We vertellen je graag meer over wat je bij ons kunt verwachten. Je kunt natuurlijk komen kennis maken tijdens onze jaarlijkse open repetitie maar ook op een gewone repetitieavond ben je van harte welkom. Neem vooraf wel even contact met ons op. Wat nog wel handig is om vooraf te weten: wij zingen zonder map en veelal Engelstalig. Het is belangrijk dat je naast tijd voor de repetities ook tijd vrij kunt maken om thuis te studeren. Voor uitgebreide informatie over een eventueel lidmaatschap verwijzen we graag naar onze website.ContactVoor vragen of opmerkingen, stuur ons een e-mail secretariaat@duketownladies.nl, of vul het contactformulier in via onze website www.duketownladies.nl.

Locatie

Bilderdijkstraat 20
5216 TA 's-Hertogenbosch

Contact

Email: tryntsjevanvessem@gmail.com
Telefoonnummer: 06-23717874
Mobielnummer: 06-30099588
  Reacties

Tryntsje van Vessem

4 mei 2015 12:20

Het is een héél leuk koor! Aardige leden, gezellige sfeer, prima dirigent, je leert er veel, het repertoire is afwisselend en vooral: met heel veel plezier!

Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.