Profiel

Vooropleiding Hedendaagse Dans Noord Brabant

Kamperfoeliestraat 21, Den Bosch

  0 kei leuks     0 reacties
Organisatie Vooropleiding Hedendaagse Dans Noord Brabant bestaat uit:

Over deze Organisatie

De Vooropleiding Hedendaagse Dans (VHD) is gevestigd in Noord Brabant (Hintham en Rosmalen) en biedt jonge amateur dansers met meer talent de mogelijkheid om in de regio met gelijkgestemden en ambitieuze dansers van 8 tot 17 jaar in niveau groepen te werken aan je danstalent. Onder leiding van vakdocenten werk je binnen de disciplines klassiek, improvisatie, moderne dans en choreografie. 

De VHD biedt middelbare scholieren in samenwerking met het Rodenborch College een breed dansprogramma waarbij ook danslessen onder schooltijd worden aangeboden. De leerlingen dansen ca 12-15 uur per week en krijgen les in klassiek, modern, urban, hedendaagse dans, choreografie en speciale modules waarin bijvoorbeeld tapdansen, flamenco of bekende choreografieën worden aangeleerd. 

Je kan je altijd aanmelden bij de VHD door middel van inschrijving voor de auditie op de website. Soms nodigen wij leerlingen expliciet uit, maar er starten ook veel talenten van andere amateur dansscholen op de VHD. 

Leerlingen die op de VHD zitten willen later danser worden, dansers of musicalperformer. Sommige leerlingen weten het nog niet zeker en onderzoeken door middel van de lessen of dans bij hun toekomst hoort. Na de VHD kun je auditie doen bij dansvakopleidingen zoals de Fontys, Codarts of ArtEZ. 

De lessen bij de VHD zijn van top kwaliteit en je krijgt  een goede en stevige dansbasis mee waar je later met veel plezier en trots op terug kan kijken.

Locatie

Kamperfoeliestraat 21
5213 HP Den Bosch

Contact

Email: info@hedendaagsedans.nl
Telefoonnummer: 073-6561132
  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.