Vraag Coralie den Adel

Boulevard Bouwers gezocht!

Geplaatst op: 24-05-2018

Theaterfestival Boulevard is een zalig zomerfestival in en om de historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Gedurende elf augustusdagen duik je in verfrissend theater, dans en (muziek)theater. Wil jij helpen dit mogelijk te maken en – met je wervelende enthousiasme en handigheid – de bouwkundige puntjes op de i komen zetten? Dat kan als ‘Bouwer van Boulevard’! 


De ‘Bouwer van Boulevard’ wordt gekenmerkt door een scherpe blik, verstand van kroonsteentjes én steigerpijpen, twee rechterhanden en mouwen om ze uit te steken. Hij of zij is inventief, creatief en ziet het werk liggen. Mooi meegenomen: je krijgt een financiële vergoeding van €30 per werkdag van 6 uur, vanwege de lichamelijke arbeid die je doet. 

Naast de financiële beloning, krijg je er nog meer voor terug; consumptiebonnen voor je eten en drinken, gratis voorstellingen, kekke werkkleding (een knap uniform T-shirt en een medewerkerspas), en gezellige naborrels. En natuurlijk word je uitgenodigd voor het exclusieve eindfeest voor makers en medewerkers. 

Ben je 16 jaar of ouder en bij voorkeur woonachtig in de omgeving van 's-Hertogenbosch? Ben je minstens 4 dagen (een shift per dag duurt tussen de 4 en 6 uur) beschikbaar tussen 2 en 12 augustus? En eventueel ook al voorafgaand aan het festival? Meld je aan! 

Meer weten? Mail ons via vrijwilligers@festivalboulevard.nl of bel 073 612 4505. Inschrijven? Dat kan via onze website www.festivalboulevard.nl