Aanbod Ton Stassen

Podium voor muzikanten, dichters en cabaretiers.

Geplaatst op: 12-12-2018
Prijs € 0,00
Telefoonnummer: 683244808
Mobielnummer: 0683244808

HangOp
De HangOp is een lunchcafé van de Willem Twee waar op woensdagavonden activiteiten en optredens plaatsvinden. 

Gratis podium
Kunstenaars en musici kunnen kosteloos gebruik maken van de Hangop. Zij moeten echter zelf voor alle extra benodigdheden zorgen die nodig zijn om hun geplande activiteit aldaar te realiseren (geluid, techniek, ‘handjes’, licht, etc.). De Willem Twee levert alleen een basis-set (twee boxen met een microfoon) voor de artiesten.

Publiciteit
Wij maken publiciteit voor je optreden (persbericht en site Willem Twee); maar het is ook goed als je zelf je vrienden en kennissen informeert van je aanstaande activiteiten in de HangOp. 

Wanneer is er wat te doen?
Het maandritme; de eerste, derde en vijfde woensdagen van de maand.

Muziek, cabaret en voordrachten, eerste woensdag van de maand
De eerste woensdagavond van de maand, staan in het teken van muziek, cabaret en voordrachten. Singer songwriters, liedjeszangers, podiumkustenaars, cabaretiers uit de regio en instrumentalisten die hun talenten willen tonen zullen dan te vinden zijn op het podium van de Hangop. Dit geldt ook voor de derde en de vijfde woensdag

PoëziePodium, tweede woensdag van de maand
De tweede woensdagavond van de maand draait het om poëzie. Deze avonden verzorgt het PoëziePodium; maandelijks een poëtisch programma, inclusief muziekintermezzo.

Documentaire films kijken, vierde woensdag van de maand
Kijken naar een of meer stukken uit documentairefilms die geselecteerd zijn door Frank van Osch. Hij verzorgt de programmering van de vertoonde documentaires, die dikwijls een regionaal karakter hebben.