Vraag Barbara Van Spaandonk

Nomineer jouw cultuurclub/-stichting

Geplaatst op: 04-04-2019
Prijs € 0,00
Telefoonnummer: 088 - 2800281

Doe mee aan de verkiezing Club van het Jaar  en zet jouw club in de spotlights!

Wil jij laten zien hoe gaaf, bijzonder of uniek jouw cultuurclub is? Pak dan het podium en doe mee aan de verkiezing Club van het Jaar 2019! Naast waardering en erkenning voor al het moois dat op jouw club plaatsvindt, maak je kans op de titel ‘Club van het Jaar, een masterclass naar keuze van een expert en een professionele promotiefilm waarmee jouw club zich nog meer in de schijnwerpers kan zetten. 

Doe mee en schrijf jouw club nu in via www.clubvanhetjaar.nl

Zo werkt het
Inschrijven kan tot en met 13 mei. Vervolgens kan er van 6 mei tot 7 juni op jouw club gestemd worden. Maak daarbij gebruik van gratis promotiemateriaal om jouw achterban te mobiliseren. Op 11 juni worden de cultuurclubs met de hoogste score (aantal stemmen gedeeld door het aantal leden) per gemeente en provincie bekendgemaakt. De provinciewinnaars pitchen dan op 18 juni hun club voor een vakjury bestaande uit professionals uit de cultuurwereld. De vakjury beslist welke cultuurclub zich in 2019 ‘Club van het jaar’ mag noemen. De winnaar wordt in de week van 24 junilandelijk bekend gemaakt. 

Reactie winnaar Club van het Jaar 2018
Muziekvereniging Soli: “Het winnen van de verkiezing heeft onze leden nieuwe energie gegeven en we hebben veel geleerd van de workshop van zangeres Shirma Rouse”. 

Bekijk  hierboven de video van Soli, waarin ze vertellen wat de verkiezing Club van het Jaar hen gebracht heeft!

Voor meer informatie, nomineren en stemmen kijk op: www.clubvanhetjaar.nl

 

 

Deze verkiezing is een initiatief van Rabobank, NOC*NSF, Kunstbende, LKCA en het AD. De verkiezing heeft als doel de kracht en het (maatschappelijk) belang van sport- en cultuurclubs zoveel mogelijk in de schijnwerpers te zetten. Lees hier verder over de achtergrond van de verkiezing Club van het Jaar.

 

Klik hier voor de PDF uitnodiging