Vraag Sjaak Langenberg

Theatergroep Witlof zoekt speler

Geplaatst op: 04-10-2019

Amateurtheatergroep Witlof uit Den Bosch speelt sinds 2008 bijzondere locatievoorstellingen op ongewone plekken, zoals een rondvaartboot, kringloopwinkel en sportschool. Producties ontstaan vaak op basis van improvisaties en bestaande teksten. Witlof maakt ieder jaar een productie die minimaal drie keer op locatie wordt gespeeld. Witlof is een stichting met donateurs.

De regie en productie wisselen steeds en vragen we aan professionals. Dit jaar spelen we onder regie van Natasja D’Amagnac.

Vanwege het vertrek van één van onze spelers zijn wij op zoek naar een nieuwe.

We zoeken
Een creatieve geest met improvisatietalent. Een ervaren speler die zichzelf en anderen weet te verrassen in het spel. Iemand met gevoel voor humor en vooral zelfspot. Die bereid is om ook organisatietaken aan te pakken.

Praktisch
• We repeteren elke donderdag van 20:00-22:30 uur in het Claraklooster in ‘s-Hertogenbosch.
• Er is 1 repetitieweekend in het voorjaar in de Achterhoek 
• Komend seizoen spelen we in het weekend van 3 t/m 5 juli 2020
• We repeteren niet in de schoolvakanties en op feestdagen
• Iedere speler doneert jaarlijks een bedrag aan de stichting Witlof

Wat we bieden
Anderen typeren ons als een bijzonder open groep, die veel durft uit te proberen. Of het nu gaat om dans, fysiek spel of onderzoek naar wat je niet van nature in huis hebt. Witlof is spontaan ontstaan en heeft daardoor een onwaarschijnlijke samenstelling van verschillende mensen. Praktisch en gedreven.

Het betreft voorlopige deelname voor 1 seizoen.

Interesse?
Stuur voor 16 oktober 2019 een email aan info@witloftheater.nl en vertel daarin wat over je motivatie, ervaring en type theater dat je fijn vindt om te maken. We maken graag kennis op donderdagavond 7 november.

Nieuwsgierige groet,

José Boom, Sjaak Langenberg, Saskia van der Linden, Maarten van de Rijt, Anita van de Looij, Ruurd Sanders, Will van Zoggel.