Aanbod

Inschrijving Prinses Christina Concours 2020 in volle gang

Geplaatst op: 04-11-2019

De inschrijvingen stromen binnen!
 
Sinds 1 oktober kunnen jongeren van 12 t/m 19 jaar zich inschrijven voor ons concours in 2020. Heb je muzikale leerlingen van 12 t/m 19 jaar die klassieke muziek spelen? Laat ze dan meedoen en geef ze een onvergetelijke muzikale ervaring! Voor zang is de leeftijdsgrens 21 jaar. Geef je les in de regio Zuid 2? Dan geldt een minimumleeftijd van 10 jaar.
 
Meedoen geeft een boost aan de muzikaliteit van je leerlingen
Ons concours staat open voor alle jonge muzikanten die klassieke muziek maken. We zijn er niet alleen voor de talenten, maar juist ook voor diegenen die graag een extra stimulans willen. Door mee te doen hebben je leerlingen een mooi moment om naar toe te werken. Alle deelnemers mogen tien minuten optreden en krijgen na afloop persoonlijke feedback van juryleden. Ook krijgt iedereen een certificaat van deelname. Daarnaast kunnen deelnemers naar elkaars optreden luisteren en muzikale leeftijdsgenoten ontmoeten. Al zeggen we het zelf, meedoen aan het Prinses Christina Concours is een onvergetelijke ervaring!

Inschrijven of meer info?
Verwijs je leerlingen naar www.christinaconcours.nl om meer te lezen over het concours en zich te verzekeren van een plekje bij hen in de buurt. 

Muzikale groeten van het Prinses Christina Concours!