Aanbod Barbara Van Spaandonk

Wedstrijd afscheidsmusical 2020 - Sjors Sportief en Creatief

Geplaatst op: 15-11-2019
Telefoonnummer: 088 - 2800281

Doe jij mee aan de eindmusical van groep 8?

Zitten jullie al in groep 8? Win dan een GRATIS MASTERCLASS van een echte Musicalspecialist! Onder begeleiding van onze expert werk je in een aantal lessen naar dé afscheidsmusical toe. Deze afscheidsmusical vindt plaats in een echte theaterzaal van Babel Den Bosch en alle ouders, leerlingen, juffen en meesters mogen komen kijken.

Meedoen is heel simpel: Sjors wil van jullie een toffe 'crea-sportieve' actiefoto, of een groot schilderij/tekening/kunstwerk, óf combinatie van dit alles. Een levend sportief kunstwerk, doe jullie best! 

Maak er een foto van en mail deze vòòr 15 januari 2020 naar sjorscreatief@babeldenbosch.nl. Vermeld naam en telefoonnummer van je juf/meester en van welke school jullie zijn. 

Inzendingen staan vanaf 15 januari 2020 op www.actiefindenbosch.nl, daarna gaan jullie massaal stemmen!

---

Voorwaarden:
Alle inzendingen van de 8ste groepers van basisscholen van Gemeente 's-Hertogenbosch maken kans op deze Masterclass. Winnaars worden via de leerkracht/contactpersoon van de school bekend gemaakt voor de kick-off van de 2de editie van het Sjorsboekje 2019-2020. Babel Den Bosch draagt zorg voor het inzetten van de juiste expert voor deze Masterclass en les data/tijd worden in overeenstemming met school en leerkracht kortgesloten.