Vraag Mieke Kuijpers

De Bossche Korenwedstrijd!

Geplaatst op: 28-11-2019

De Bossche Korenwedstrijd! Een 'midzomernachtsdroom'

Droom met je koor en zing samen de sterren van de hemel en wie weet staan jullie straks als finalist in de spotlights tijdens de Opera 3-daagse op de Parade.

Woon je in de gemeente Den Bosch of op een plek waar Babel een vestiging heeft (Berlicum, Boxtel, Rosmalen, Sint Michielsgestel, Vught)? Lijkt het je leuk om met jouw koor of zanggroep, groter dan 12 personen, mee te zingen in een competitie? Schrijf je dan in en zing mee in de Bossche Korenwedstrijd!  

Voorrondes
Van februari tot en met mei 2020 vinden de voorrondes plaats tijden de Buurtpodia op de Brede Bossche Scholen. Alle koren/zanggroepen presenteren zich op deze podia. Compleet met professioneel licht, geluid en techniek! Onze deskundige jury bepaalt na afloop van de voorrondes wie er in de finale staan tijdens de Opera 3-daagse op de Parade op woensdagavond 24 juni. 

Finale
De finalisten gaan aan de slag met een creatieve en een technische opdracht binnen het thema ‘midzomernachtsdroom’. De uitkomst hiervan presenteren zij tijdens de finale op het podium van de Opera 3-daagse. Samen met het publiek kiest de jury een winnaar. De winnaar sleept de titel ‘Best Bossche koor’, een inspirerende workshop van een gastdirigent en de felbegeerde trofee in de wacht.  

Matchmaker
Wil je meedoen, maar is jouw koor kleiner dan 12 personen? Niet getreurd! Babel treedt graag op als matchmaker en organiseert jouw date met andere koren d.m.v. een workshop. Vergeet je koppelwens niet te noemen bij je aanmelding! 

Aanmelden 
Kijk voor meer informatie op www.cultuurbosch.nl, meld je vóór 20 januari 2020 aan via korenwedstrijd@babeldenbosch.nl en zing het rond!