Vraag

De Bossche korenwedstrijd: We hebben nog plaats voor 1 koor!!

Geplaatst op: 02-03-2020

12-03-2020 UPDATE: WEGENS HET CORONAVIRUS IS DE EERSTE VOORRONDE VAN DE KORENWEDSTRIJD GECANCELD. NADER BERICHT VOLGT ZO SNEL MOGELIJK.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

De organisatie van De Bossche Korenwedstrijd is in volle gang. De inschrijving is weliswaar gesloten, maar we hebben nog plaats voor 1 koor!

Dus schrijf je alsnog in en doe mee met je koor; hieronder lees je alle verdere informatie en ook hoe je je inschrijft.

Let op: De voorronde is op vrijdag 20 maart of donderdag 7 mei aanstaande. Voorwaarde is dus dat het koor op een van deze data beschikbaar is (van 18.00 en 20.30 uur).

Schrijf snel in, want: WIE HET EERST KOMT, WIE HET EERST MAALT !!

 

De Bossche Korenwedstrijd! Een 'midzomernachtsdroom'

Droom met je koor en zing samen de sterren van de hemel en wie weet staan jullie straks als finalist in de spotlights tijdens de Opera 3-daagse op de Parade.

Woon je in de gemeente Den Bosch of op een plek waar Babel een vestiging heeft (Berlicum, Boxtel, Rosmalen, Sint Michielsgestel, Vught)? Lijkt het je leuk om met jouw koor of zanggroep, groter dan 12 personen, mee te zingen in een competitie? Schrijf je dan in en zing mee in de Bossche Korenwedstrijd!  

Voorrondes
Van maart tot en met mei 2020 vinden de voorrondes plaats tijden de Buurtpodia op de Brede Bossche Scholen. Alle koren/zanggroepen presenteren zich op deze podia. Compleet met professioneel licht, geluid en techniek! Onze deskundige jury bepaalt na afloop van de voorrondes wie er in de finale staan tijdens de Opera 3-daagse op de Parade op woensdagavond 24 juni. 

Finale 
De finalisten gaan aan de slag met een creatieve en een technische opdracht binnen het thema ‘midzomernachtsdroom’. De uitkomst hiervan presenteren zij tijdens de finale op het podium van de Opera 3-daagse. Samen met het publiek kiest de jury een winnaar. De winnaar sleept de titel ‘Best Bossche koor’, een inspirerende workshop van een gastdirigent en de felbegeerde trofee in de wacht.  

Aanmelden 
Kijk voor meer informatie op www.cultuurbosch.nl, meld je aan via korenwedstrijd@babeldenbosch.nl en zing het rond!