Vraag Barbara Van Spaandonk

Oproep: deel je online initiatief!

Geplaatst op: 20-03-2020
Prijs € 0,00
Telefoonnummer: 088 - 2800281

Beste, cultuurliefhebbers en –aanbieders, 

Wat is het toch zonde dat we onze mooie plannen in deze gekke periode allemaal hebben moeten annuleren. Misschien wel helemaal, of misschien hebben we ze “op de plank” gelegd voor in betere tijden. Gelukkig zien we ook mooie nieuwe initiatieven ontstaan. Manieren, veelal online, om toch in contact te blijven met o.a. bezoekers, leden en cursisten.  

Cultuurbosch helpt graag een handje. Met het vergroten van je bereik, het verbinden van aanbieders met afnemers en het fungeren als online podium. Door alle initiatieven te bundelen op www.cultuurbosch.nl kunnen we samen laten zien dat we, in dit geval online, de titel ‘Cultuurstad van het Zuiden’ eer aan doen.

Misschien beschik je over een opname van een eerdere theatervoorstelling, ga je live voor het geven van een optreden of een andere activiteit, geef je les via Skype of heb je creatieve tips voor thuisblijvers? Geef het aan ons door en wij delen het op onze website en social mediakanalen?  

Stuur je tekst (max. 275 woorden), een afbeelding en eventueel een linkje voor meer informatie naar info@cultuurbosch.nl. We gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag. Mocht je beschikken over een Culturisten profiel, dan mag je het natuurlijk ook zelf op onze website plaatsen.

Als je nog vragen/opmerkingen hebt, horen we het graag.

 

Namens het hele team van Cultuurbosch: blijf gezond en zorg goed voor elkaar!

 

 

 

 

Fotocredits canva.com

Andrea Piacquadio - Woman in Discussing A Lesson Plan
Khamkhor--3614842 - Top View Of Student Using A Laptop
Papa Yaw - Woman Holding Microphone