Aanbod Barbara Van Spaandonk

Theater aan de Parade Deelt!

Geplaatst op: 16-04-2020
Prijs € 0,00
Telefoonnummer: 088 - 2800281

Theater aan de Parade is woensdag 25 maart 2020 gestart met het vertonen van een mini-voorstelling van één van hun artiesten, theatermakers of partners via 'Theater aan de Parade Deelt!

Zie hieronder een aantal uitgelichte linkjes en ga naar youtube om alle afleveringen te bekijken.
 

Theater aan de Parade Deelt! Afl. 22 Gé van Berkel
In deze 22e aflevering van Theater aan de Parade Deelt! zie je oud-toneelmeester van Theater aan de Parade Gé van Berkel. Dit theaterseizoen was hij nog te zien met zijn programma Dichter aan Tafel, een dichterlijk en muzikaal intermezzo op de zondagmiddag in het Theatercafé, en de ... meer info via deze link.

Theater aan de Parade Deelt! Afl. 21 David Romanello en Jacob Bedaux
In deze 21e aflevering van Theater aan de Parade Deelt! zie je David Romanello en Jacob Bedaux. Ze zijn beiden geen onbekenden bij het theater en spelen samen onder meer in de muzikale formatie De Bossche Kornuiten. Vanuit een lege Grote Zaal brengen ze twee speciale nummers uit ...meer info via deze link. 

Theater aan de Parade Deelt! Afl. 20 De Kleinkeinder
Deze bijzondere Pasen is ook aan de Kleinkeinder niet onopgemerkt voorbijgegaan. Hoe vieren zij het feest, rekening houdend met de bijzondere maatregelen? Bekijk het in hun derde voorstelling voor Theater aan de Parade Deelt!. meer info via deze link.