Aanbod Mieke Kuijpers

Afhaalbieb geopend!

Geplaatst op: 29-04-2020

NIEUW: de Afhaalbieb is open!
Nu de coronamaatregelen verlengd zijn en we voorlopig nog even thuis blijven, is het fijn om verse boeken in huis te hebben. Babel biedt uitkomst en opent vanaf morgen (woensdag 29 april) de Afhaalbieb in al haar bibliotheekvestigingen.

Hoe het werkt 
Bij de Afhaalbieb kan je als lid een verrassingstas met boeken lenen. In elke tas zitten vijf boeken, binnen een bepaald genre dat je zelf hebt aangegeven. Reserveer een verrassingstas voor jezelf of je kind en haal het af op een afgesproken tijd. Op de website van Babel vind je verdere informatie over deze dienst. En natuurlijk volgen we bij het afhalen de regels van het RIVM. Staat er nog een gereserveerd boek voor je klaar? Geef dat dan aan in het ‘opmerkingenveld’, zodat we het boek in je tasje kunnen stoppen.

Klantenservice 
Lukt het niet om het formulier online in te vullen? Neem dan contact op met de klantenservice: 073-6802900 (ma-vrij van 09.00 - 13.00 uur). Houd je bibliotheekpas bij de hand. Wil je ook gebruik maken van deze service maar ben je nog geen lid? Kijk dan hier hoe je lid kan worden.

De Afhaalbieb is er voor alle bibliotheekvestigingen van Babel. Uitsluitend op afspraak binnen een tijdsblok van een half uur en binnen onderstaande openingstijden:

Bibliotheek Den Bosch
ma t/m vr van 9.00 tot 13.00 uur

Bibliotheken Berlicum, Boxtel, Rosmalen en Vught
ma t/m vr van 10.00 - 12.00 uur

Bibliotheek Sint-Michielsgestel
ma, di, wo, vr van 14.00 - 16.00
do van 10.00 - 12.00 uur


We wensen je veel vers leesplezier! 

lees meer >