Aanbod Tryntsje van Vessem

Duketown Ladies presenteert Ladies 2

Geplaatst op: 20-09-2020

Binnen het barbershopkoor Duketown Ladies is een kwintet gevormd: Ladies 2. De vijf ladies brengen in kleine bezetting en op enthousiaste en originele wijze close harmony-songs, vierstemmig en a capella. Dit kwintet is een welkome aanvulling in deze coronatijd (en daarna), waarbij grote gezelschappen nog vaak op afstand worden gehouden. Ze zijn te benaderen en te boeken via de website www.duketownladies.nl.

De vijf ladies brengen met een eigen accent songs uit het repertoire van Duketown Ladies en daarnaast speciaal gearrangeerde nummers op een aparte en soms uitdagende wijze. Zij laten het close harmony-zingen volledig tot zijn recht komen. Tijdens ‘Heerewaarden in concert’ (februari) hebben ze hun eerste optreden verzorgd en bij de Wintertuinenwandeling van Open Tuinen ’s-Hertogenbosch (december) kunt u hen opnieuw bewonderen. Alles geheel ‘corona-proof’!

Barbershopkoor Duketown Ladies uit ’s-Hertogenbosch is een enthousiaste groep dames die het barbershop zingen een eigentijdse en kleurrijke invulling geeft. Barbershop is een vorm van close harmony met makkelijk in het gehoor liggende liedjes, voornamelijk in het Engels en Nederlands met speciale arrangementen en choreografie. Er wordt 4-stemmig a capella gezongen. Het koor is opgericht in 2009 en bestaat uit ruim 20 leden.