Aanbod Jeroen van Lente

Pretty Curious People

Geplaatst op: 18-01-2021
Telefoonnummer: 0628152030
Ben je een nogal nieuwsgierig mens? En hou je van samenwerking met (andere) creatievelingen? Of loop je rond met een idee voor een opdracht?

Pretty Curious People wil graag een ontmoetingsplaats zijn die creatieven en opdrachtgevers samenbrengt. Die hen inspireert en stimuleert om projecten tot leven te laten komen. Maar ook waar creatieven elkaar kunnen ontmoeten. Wie weet wat dáár uit voortkomt!

Een plek waar schrijvers, illustratoren, ontwerpers, bedenkers, dichters, kunstenaars, redacteuren, schrijfcoaches, muzikanten en andere verbinders en creatievelingen elkaar kunnen ontmoeten, ideeën uitwisselen, elkaar inspireren, brainstormen, samenwerken en initiatieven ontplooien.

Zo kunnen er prachtige projecten ontstaan, gedragen door mensen met verschillende expertises en achtergronden. Deze plek heeft dan een rol als kruisbestuiver en samenbrenger.

Deelnemer – Je kunt deelnemer worden van deze ontmoetingsplek. Het idee is dat je een pagina krijgt waarop je je verhaal kwijt kunt.

Wat heb je te bieden? Wat zijn je sterke kanten? Wat zijn je drijfveren? Wat zijn je dromen?

Allerlei richtingen – Samenwerking kan leiden tot een boek, een tentoonstelling, een affiche, maar er kan ook iets heel anders ontstaan, bijvoorbeeld een kunstproject of een buurtproject. 

Eigen kracht en kunde – Op deze inspirerende en uitnodigende ontmoetingsplaats werkt ieder vanuit zijn of haar eigen kracht en kunde om samen mooie projecten te realiseren waar iedereen blij van wordt. De mensen die er aan werken bepalen hoe het gaat. Samen kom je verder!

Heb je een plan of een vraag? – Wil je initiatieven ontplooien, ideeën uitwisselen, brainstormen, elkaar inspireren en samenwerken? Hier vind je creatieve doeners en denkers waarmee je samen verder kunt komen.

Als je denkt: daar pas ik wel bij, laat het dan weten en stuur een bericht.

Kijk op de site: 

prettycuriouspeople.nl